דילוג לתוכן

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

זמן הכנה: 45 דקות
שימוש בפירורי לחם: פירורי "פריך וטוב" מצפים תפוחי אדמה קטנים לאחר תיבול, יוצרים קרום פריך וטעים לאחר אפייה.
מרכיבים:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים, חצויים
  • 1 כוס פירורי לחם "פריך וטוב"
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית רוזמרין יבש, מלח, פלפל
    הוראות:
  1. חממו תנור ל-200 מעלות.
  2. ערבבו פירורי לחם עם שמן ותבלינים.
  3. טבלו תפוחי אדמה מבושלים חלקית בפירורים.
  4. אפו 25-30 דקות עד לפריכות.