זמן הכנה: 40 דקות
שימוש בפירורי לחם: פירורי "פריך וטוב" מעורבבים עם תבלינים ושמן זית, מצפים פרחי כרובית ויוצרים מעטה פריך לאחר אפייה בתנור, כחלופה בריאה לטיגון.
מרכיבים:
- 1 כרובית, מפורקת לפרחים
- 1 כוס פירורי לחם "פריך וטוב"
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית פפריקה, 1/2 כפית אבקת שום, מלח
הוראות:
- חממו תנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
- ערבבו פירורי לחם עם שמן זית ותבלינים.
- טבלו פרחי כרובית בביצה, צפו בפירורים והניחו בתבנית.
- אפו 25-30 דקות עד להזהבה.