דילוג לתוכן

כרובית אפויה קריספית

זמן הכנה: 40 דקות
שימוש בפירורי לחם: פירורי "פריך וטוב" מעורבבים עם תבלינים ושמן זית, מצפים פרחי כרובית ויוצרים מעטה פריך לאחר אפייה בתנור, כחלופה בריאה לטיגון.
מרכיבים:

  • 1 כרובית, מפורקת לפרחים
  • 1 כוס פירורי לחם "פריך וטוב"
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית פפריקה, 1/2 כפית אבקת שום, מלח
    הוראות:
  1. חממו תנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. ערבבו פירורי לחם עם שמן זית ותבלינים.
  3. טבלו פרחי כרובית בביצה, צפו בפירורים והניחו בתבנית.
  4. אפו 25-30 דקות עד להזהבה.