דילוג לתוכן

פסטה עם פירורי לחם מתובלים

זמן הכנה: 25 דקות
שימוש בפירורי לחם: פירורי "פריך וטוב" מוקפצים עם שום ושמן זית, משמשים כתוספת קריספית לפסטה, מוסיפים מרקם וטעם עמוק.
מרכיבים:

  • 400 גרם פסטה (ספגטי או פנה)
  • 1/2 כוס פירורי לחם "פריך וטוב"
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • מלח, פלפל, פטרוזיליה
    הוראות:
  1. בשלו פסטה לפי ההוראות.
  2. במחבת, חממו שמן זית, הוסיפו שום ופירורי לחם, טגנו עד להזהבה.
  3. ערבבו עם הפסטה, תבלו והגישו.