דילוג לתוכן

שניצל עוף קלאסי

זמן הכנה: 30 דקות
שימוש בפירורי לחם: פירורי הלחם של "פריך וטוב" משמשים כציפוי פריך לשניצל עוף, מעניקים מרקם קריספי וזהוב לאחר טיגון. הפירורים נדבקים היטב לחזה העוף לאחר טבילה בביצה, ומוסיפים טעם עשיר.
מרכיבים:

  • 4 חזה עוף דק
  • 1 כוס פירורי לחם "פריך וטוב"
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס קמח
  • מלח, פלפל, פפריקה
  • שמן לטיגון
    הוראות:
  1. תבלו את חזה העוף במלח, פלפל ופפריקה.
  2. טבלו בקמח, ביצה טרופה, ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  3. טגנו בשמן חם כ-3-4 דקות מכל צד עד להזהבה.
  4. הגישו עם לימון ותוספת.