זמן הכנה: 30 דקות
שימוש בפירורי לחם: פירורי הלחם של "פריך וטוב" משמשים כציפוי פריך לשניצל עוף, מעניקים מרקם קריספי וזהוב לאחר טיגון. הפירורים נדבקים היטב לחזה העוף לאחר טבילה בביצה, ומוסיפים טעם עשיר.
מרכיבים:
- 4 חזה עוף דק
- 1 כוס פירורי לחם "פריך וטוב"
- 2 ביצים
- 1/2 כוס קמח
- מלח, פלפל, פפריקה
- שמן לטיגון
הוראות:
- תבלו את חזה העוף במלח, פלפל ופפריקה.
- טבלו בקמח, ביצה טרופה, ולאחר מכן בפירורי הלחם.
- טגנו בשמן חם כ-3-4 דקות מכל צד עד להזהבה.
- הגישו עם לימון ותוספת.