
זמן הכנה: 25 דקותשימוש בפירורי לחם: פירורי "פריך וטוב" מוקפצים עם שום ושמן זית, משמשים כתוספת קריספית לפסטה, מוסיפים מרקם וטעם עמוק.מרכיבים:

זמן הכנה: 45 דקותשימוש בפירורי לחם: פירורי "פריך וטוב" מצפים תפוחי אדמה קטנים לאחר תיבול, יוצרים קרום פריך וטעים לאחר אפייה.מרכיבים:

זמן הכנה: 20 דקותשימוש בפירורי לחם: פירורי "פריך וטוב" מעורבבים עם זעתר לציפוי גבינת חלומי, יוצרים קרום פריך וארומטי לאחר טיגון קצר.מרכיבים:

זמן הכנה: 35 דקותשימוש בפירורי לחם: פירורי "פריך וטוב" משמשים כציפוי לקציצות לאחר ערבוב עם זעתר, מוסיפים פריכות חיצונית תוך שמירה על רכות פנימית.מרכיבים:

זמן הכנה: 40 דקותשימוש בפירורי לחם: פירורי "פריך וטוב" מעורבבים עם תבלינים ושמן זית, מצפים פרחי כרובית ויוצרים מעטה פריך לאחר אפייה בתנור, כחלופה בריאה לטיגון.מרכיבים:

זמן הכנה: 30 דקותשימוש בפירורי לחם: פירורי הלחם של "פריך וטוב" משמשים כציפוי פריך לשניצל עוף, מעניקים מרקם קריספי וזהוב לאחר טיגון. הפירורים נדבקים היטב לחזה העוף לאחר טבילה בביצה,